Optredens

OPTREDENS

Optredens, van zangers, orkesten, travestieshows,
verlengd door gezellige dansavonden tot in de vroege uurtjes.

Restaurant Slagershof in Tienen
organiseert regelmatig optredens,

schrijf u in op onze nieuwsbrief
met het formulier onderaan

zaterdag 21 juli zomerfeesten in 't Slagershof Tienen
The New Blabbers & Lieveke
Zaterdag 21 julie Zomerfeesten in 't Slagershof
Coverband Ricky Davids
Zaterdag 21 juli Zomerfeesten in 't Slagershof
Lowie-Gino & Sebastiano
Zaterdag 21 juli Zomerfeesten in 't Slagershof
Bobby Prins

Wil je iets vragen :

typ de juiste tekens !

captcha

 

terug naar overzicht

Een toffe vrijgezellenavond, boeiend bedrijfsfeest, te gek trouwfeest, leuke verjaardag of gewoon een dolfijne avond? Kom bij ons genieten van een wervelende showavond een optreden van een zanger(es) of travestietenshow vol glitter en glamour van de bovenste plank, aangevuld met lekker eten en verfrissende dranken. 

Bij het binnenkomen wordt u meteen hartelijk begroet. Na een korte briefing over het verdere verloop wordt u begeleid naar uw tafel. Het belooft een onvergetelijke avond te worden voor familie en vrienden, voor jong en oud. 

De artiesten brengen op het podium het allerbeste van zichzelf. Een lach en een traan, pailletten en strass, bloemen en pluimen, … alles halen ze uit de kast om u met een aangenaam, voldaan gevoel naar huis te doen gaan… en vastberaden te doen weerkeren.

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Dinsdag 21 juli : ZOMER- & MOSSELFEESTEN

Call Now Button